Bericht van de wijkagent

Bericht van de wijkagent

Beste wijkbewoner,

Sinds juni 2016 ben ik met heel veel plezier wijkagent van het gebied Otterlo, Harskamp en Wekerom. In deze tijd heb ik veel leuke mensen gesproken en leren kennen. Daarnaast heb ik ook de mogelijkheid gehad om mezelf verder te ontwikkelen op het gebied van het werken als wijkagent. Door de politie Ede is mij de kans geboden om wijkagent van Bennekom te worden. Na enkele slapeloze nachten heb ik besloten om deze uitdaging aan te gaan. Per september 2019 zal ik de functie van wijkagent in Bennekom gaan vervullen.

Gelukkig is er een vervanger voor mij gevonden zodat jullie een wijkagent en aanspreekpunt blijven houden. Mijn collega Raymond Jansen zal per september jullie nieuwe wijkagent zijn. Ik zal Raymond zo goed mogelijk op de hoogte brengen van alle bijzonderheden die zijn en zal jullie contactgegevens aan hem doorgeven zodat Raymond jullie weet te bereiken. Daarnaast kunnen jullie Raymond mailen op raymond.jansen.1@politie .nl (vergeet de .1 niet) of bereiken via 0900-8844. Je kan hem gerust een mail sturen om kennis met hem te maken.

Ik ben nog niet weg, maar wil jullie via deze weg alvast hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking! Ik heb het werken in de dorpen, evenals de contacten met jullie, als zeer prettig ervaren. Nogmaals bedankt!

Met vriendelijke groet,

Sander Veldhuizen Wijkagent Otterlo, Harskamp en Wekerom Politie | Oost-Nederland | Gelderland-Midden | Basis Team Ede