Trapveld achter school in gebruik!

Het trapveld achter de school is inmiddels in gebruik genomen. Een mooi initiatief en gerealiseerd door medewerking van de gemeente, de school, de belangenvereniging, beweegdorp Wekerom en ouders van leerlingen.

In de toekomst volgt woningbouw in Wekerom Oost, maar we zullen ons best doen om er voor te zorgen dat dit trapveld (en/of een mooie speelplek) blijft bestaan.

Het trapveld is ook tijdens schoolpauzes te gebruiken en is daardoor een mooie aanvulling op het schoolplein. In de tussentijd zijn we in gesprek met Sportservice Ede over het plaatsen van een Sportbieb (speluitleen buitenspeelgoed) die bij het trapveld/schoolplein geplaatst kan gaan worden.

We zijn uiteraard op zoek naar vrijwilligers die ons hier bij kunnen helpen. Ook voor de plannen van de trimbaan rondom de vijver en langs het beekpad.