Omgevingsvisie Ede 14 april voorlichtingsavond

Hoe ziet Wekerom er uit in 2040?

De Belangenvereniging Wekerom is op dit moment druk bezig met de omgevingsvisie Deze visie geeft antwoord op de vraag hoe Ede en dus ook Wekerom er in 2040 uit ziet. De omgevingsvisie maakt deel uit van de Omgevingswet Wij vinden het heel fijn als u meedenkt over dit belangrijke onderwerp. Op 14 april is er een online voorlichtingsavond. Van harte aanbevolen! Doet u mee?  Alle informatie over deze avond en over de omgevingsvisie vindt u hier op onze site.

De vierde verkenning die door de dorpsraden van Harskamp, Otterlo, De Valk en Wekerom samen is opgesteld vindt u hier.

Meer informatie is ook te vinden op de site van de gemeente Ede

Vragen? Stel ze gerust aan de Belangenvereniging info@belangenverenigingwekerom.nl of rechtstreeks aan Johan (j.vanveenschoten@belangenverenigingwekerom.nl) of Edwin (e.joosten@belangenverenigingwekerom.nl).