Lid worden van de Wekeromse Belangenvereniging

Lid worden begint met het invullen van een inschrijfformulier wat direct verstuurd kan worden via e-mail.
Het lidmaatschap kost € 7,50 per huishouden en wordt jaarlijks automatisch afgeschreven.

Als lid van de Belangen Vereniging Wekerom bent u van harte welkom op de Algemene Ledenvergadering die elk jaar in het voorjaar wordt gehouden.

U kunt als lid terecht bij het bestuur met uw ideeën en uw voorstellen over bijvoorbeeld het (groen)onderhoud in uw straat of wijk, het veilig van maken van uw woonomgeving, speelplekken voor de jeugd of over het veranderen van het aanzicht van uw straat of ons dorp.

Het bestuur is blij met een inbreng van haar leden en zal deze betrekken bij het maken van de jaarlijkse plannen voor wijken en dorp.

Samen met de leden zal het bestuur van de Belangen Vereniging Wekerom haar best doen om te zorgen voor een mooi en leefbaar Wekerom!